Werken in de regio Venray

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Uitvoerder

Werkgever:Vakmasters
Plaats:Venray

Een hele woonwijk realiseren en voor de nieuwe bewoners een thuis maken, dat klinkt voor jou als muziek in de oren. Je ziet het hele plaatje al voor je, de bomen, het groen, de buurtfeestjes welke georganiseerd gaan worden in de gezellige buurt. Daar komt de draaitafel en daar de bar met drankjes en een kan limonade voor de kindjes. Dat geeft jou het voldane gevoel wat je zoekt in jouw nieuwe baan.

 

Wat ga je doen?

Wanneer jouw wekker gaat sta je vol blijdschap op. Je hebt namelijk dat gewilde project gekregen. Het is al in volle gang en wanneer jij aankomt op de bouwplaats ga je altijd langs de vaklieden om de te pijlen hoe het gaat. Je hebt gezien dat die nieuwe, jonge onervaren timmerman heel veel potentie heeft. Je geeft hem nog even snel een complimentje voor zijn goede werk. Alles loopt op rolletjes dus je bent zeer tevreden.

 

Omdat jij zo nauw samenwerkt met de werkvoorbereider ben je op de hoogte van de budgetten, van de levering van materialen en de kwaliteit. Je neemt dan ook niet zomaar genoegen met minder. Jij zorgt er voor dat de werkbonnen op tijd bij de onderaannemers en leveranciers terecht komen.

 

Jij woont wekelijks de werkbespreking en vergaderingen bij zodat de projectleider altijd op de hoogte is van jouw planning en deadlines. Bij jou staat veiligheid en arbeidsregels hoog in het vaandel.

Arbeidsvoorwaarden

Naast leuke projecten krijg je ook een goed salaris. Afhankelijk van jouw leeftijd, diploma en ervaring kan je een bruto salaris verwachten van minimaal €2500,- wat op kan lopen tot €3700,- per vier weken.

 

Ben je helemaal enthousiast geraakt. Dan zie ik jouw gegevens graag tegemoet. Je kan mij mailen ter attentie van Jessica Kaper oprecruiter@vakmasters.nl of bellen op +31 164 213 558.

Vaardigheden

  • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring als uitvoerder
  • Je bent bekend in de bouw
  • Je hebt een MBO werk en denkniveau
  • Communicatief weet jij je te redden op verschillende niveaus

Uren per week:40

Contract:vast