Werken in de regio Venray

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Parttime | ambulant woonbegeleider | M/V

Werkgever:Start People
Plaats:Venray
Beknopte omschrijving
De kern van de functie als parttime begeleider:Het begeleiden van cliënten met een psychiatrische kwetsbaarheid vanuit een ambulante setting naar herstelbevordering en zelfredzaamheid.Jouw taken:

  • Treedt op als perso

Beschrijving


De kern van de functie als parttime begeleider:


Het begeleiden van cliënten met een psychiatrische kwetsbaarheid vanuit een ambulante setting naar herstelbevordering en zelfredzaamheid.


Jouw taken:


  • Treedt op als persoonlijk begeleider en coördineert begeleiding en zorg rondom een aantal cliënten. Stelt samen met de cliënt een begeleidingsplan op, evalueert dit en stelt regelmatig bij. Zorgt voor afstemming van het begeleidingsplan op het sociaal maatschappelijk netwerk en eventueel overige zorgverlening. Begeleidt de cliënt volgens het begeleidingsplan, gericht op het vergroten van de zelfredzaamheid en het herstelvermogen van de cliënt en betrekt waar nodig het netwerk. Activeert en stimuleert de cliënt bij de verschillende aspecten van de zorgvraag. Draagt bij aan de ontwikkeling van het begeleidingsaanbod en zorgverlening. Doet hiertoe onder meer verbetervoorstellen en participeert in werkgroepen en commissies.

Functie-eisen


Ben jij een sociaal en behulpzaam persoon? Haal jij voldoening uit het begeleiden van mensen in hun eigen veilige omgeving en voldoe jij aan de volgende eisen:


  • MBO diploma SPW of vergelijkbare opleiding (niveau 4). - Je bent flexibel inzetbaar. - Je hebt recente en relevante werkervaring in de psychiatrie. - Je beschikt over eigen vervoer en bent mobiel. - Bereidheid tot onregelmatig werken. - Bevoegd tot het verstrekken van medicatie is een pré. Ben je niet in het bezit van een certificaat dan is scholing mogelijk.

Wat wij bieden

Een uitdagende baan in een dynamische organisatie met korte lijnen, brede samenwerkingsrelaties en een groot netwerk.

 

- Mogelijkheden tot bij- en nascholing;

- Goede werksfeer;

- Salaris conform CAO;

- Salarisuitbetaling per week of per 4-weken.


Spreekt deze vacature jou aan & herken jij jezelf hier volledig in? Reageer dan snel op deze vacature.