Werken in de regio Venray

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Nachtdienstmedewerker zorg (psychiatrie)

Werkgever:Start People
Plaats:Venray

Beschrijving


Gedurende de avond en nacht houd je toezicht op en begeleid je cliënten met een psychiatrische kwetsbaarheid. Je draagt bij aan de naleving van de huis- en leefregels en wijst men op ongewenst gedrag. Daarnaast signaleer en registreer je bijzonderheden op cliënt- en groepsniveau gedurende de avond en nacht en draag je zorg voor een goede overdracht. Vanuit de bereikbare dienst fungeer je als aanspreekpunt voor verschillende locaties. Indien nodig schakel je met collega's of instanties bij crisissituaties. Goede communicatieve vaardigheden zijn hierbij van belang.

Functie-eisen


  • Je hebt een afgeronde relevante opleiding op kwalificatieniveau 3 (zoals SPW);

  • Je hebt kennis en ervaring met de cliëntgroep;

  • Je bent tactvol en empatisch;

  • Je weet wat nodig is om de cliënt te motiveren, corrigeren en stimuleren;

  • Je bent zelfstandig en hebt een probleemoplossend vermogen;

  • Je beschikt over de vaardigheden in conflicthantering en de-escalatie. Dit is belangrijk in het contact met cliënten en benaderen van (ongewenste) bezoekers.

Wat wij bieden

De organisatie biedt je een afwisselende functie in een bewegende organisatie. De functie is conform CAO ingedeeld (maximaal €2599,- bruto per maand bij een volledig dienstverband), met mogelijkheid tot wekelijkse- of vierwekelijkse uitbetaling. De vacature betreft de duur van een jaar met uitzicht op een vaste aanstelling.

Mogelijkheden tot bij- en nascholing en een goede werksfeer zijn ook nog onderdeel van wat wij bieden.


Spreekt deze vacature jou aan & herken jij jezelf hier volledig in? Reageer dan snel door op de knop "Solliciteer direct" te drukken en je cv + motivatie achter te laten!