Werken in de regio Venray

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Intercedent Gezondheidszorg

Werkgever:Start People
Plaats:Venray

Beschrijving


Vind jij recruitment en acquisitie een uitdaging en krijg jij er energie van om voor onze uitzendkrachten een passende baan te vinden? Sta je stevig in je schoenen en vind je het van belang om in je dagelijkse werk de beste te zijn? Heb je affiniteit met de gezondheidszorg? Dan ben je bij ons aan het goede adres en dat is dit de baan voor jou! Voor onze vestiging in Limburg zoeken we een allround intercedent die zich zowel gaat focussen op het binnen halen van new business in de lokale markt als wel het leuk vindt om de beste kandidaten te recruiten.


Geen dag is hetzelfde. Samen met je collega's ben jij het gezicht van Start People Medi Interim in de regionale markt. Dat betekent dat je niet hele dagen op de vestiging zit, maar juist veel naar buiten gaat om (potentiële) opdrachtgevers in de zorg- en welzijnssector te bezoeken.


Als intercedent wordt je een kijkje in de keuken gegund bij veel verschillende soorten organisaties in de zorg- en welzijnssector. Jij vertegenwoordigt Start People Medi Interim en maakt dat opdrachtgevers graag zaken met je doen. Je bent actief in de markt, je weet waar je kansen liggen en benut deze. Je bent actief in de markt, je weet waar je kansen liggen en benut deze. Als intercedent ben je de belangrijkste schakel tussen opdrachtgevers en kandidaten. Je werkt in een dynamische omgeving die een beroep doet op jouw flexibiliteit. Op het moment dat die prospect belt met een aanvraag, zorg jij ervoor dat er de volgende ochtend 3 uitzendkrachten klaarstaan. Je durft buiten de gebaande paden te denken en bent creatief in het vinden, werven en selecteren van de juiste kandidaten.


Door het gedegen opleidingsprogramma dat Start People Medi Interim jou biedt, ben je een specialist in je vakgebied. Jouw kennis van de arbeidsmarkt en de verschillende wet- en regelgevingen zorgen ervoor dat jij Start People Medi Interim op een professionele manier kunt vertegenwoordigen.

Functie-eisen


Je bent in het bezit van een HBO diploma gecombineerd met aantoonbare commerciële werkervaring en affiniteit met de zorgsector. Voor een intercedent is het een must om te beschikken over een goede uitdrukkingsvaardigheid, de wil om resultaten te boeken en te scoren. Daarnaast is het belangrijk dat je goed kunt functioneren onder druk, pro-actief bent ingesteld en dat je kunt omgaan met de hectiek van ad hoc werkzaamheden. Je kunt op verschillende niveaus communiceren en je bent een prettige en flexibele persoon om mee samen te werken.

Voor deze functie dien je in het bezit te zijn van rijbewijs B en eigen vervoer. Vanzelfsprekend heb je kennis en ervaring met het gebruik van Social Media en je bent bereid deze professioneel in te zetten.


Gezien het werkgebied, hebben we een duidelijke voorkeur voor kandidaten die wonen in de omgeving van Roermond.

Wat wij bieden

Als medewerker van Start People bieden wij je een marktconform salaris en profiteer je van de volgende arbeidsvoorwaarden:  • Een salaris tussen de € 2.000 en € 2.500 bruto per maand op basis van een 38-urige werkweek, 205,2 verlof uren o.b.v. een fulltime dienstverband en een aantrekkelijke prestatie-afhankelijke bonusregeling;

  • Een aantal secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een collectieve ziektekostenverzekering, pensioenregeling en een reiskostenvergoeding;

  • Een uitgebreid inwerktraject waarbij je diverse trainingen gaat volgen;

  • Ontwikkelingskansen naar bijvoorbeeld sales en management functies

  • En natuurlijk super leuke & gemotiveerde collega's!

Heb je interesse? Dan kun je solliciteren d.m.v. het sturen van je cv met motivatie via onze website of rechtstreeks bij Karin Levels (vestigingscoordinator) klevels@startpeople.nl