Werken in de regio Venray

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Begeleider gehandicaptenzorg | M/V | parttime

Werkgever:Start People
Plaats:Venray
Beknopte omschrijving
Als parttime begeleider werk je samen met de cliënten gericht aan het realiseren van de doelen uit het ondersteuningsplan, en begeleid en ondersteun je hen bij ADL-activiteiten, de integratie in hun verblijfsomgeving en het opzetten en onderhouden va

Beschrijving


Als parttime begeleider werk je samen met de cliënten gericht aan het realiseren van de doelen uit het ondersteuningsplan, en begeleid en ondersteun je hen bij ADL-activiteiten, de integratie in hun verblijfsomgeving en het opzetten en onderhouden van een sociaal netwerk. Je voert zowel individuele als groepsgerichte interventies uit, afhankelijk van en gericht op de specifieke vraag van de cliënt. Je voert overleg met familie en wettelijke vertegenwoordigers op basis van partnerschap. Je begeleidt stagiaires en leerlingen en hebt een coachende rol naar vrijwilligers. In deze functie krijg je te maken met uitdagende zorgvragen en verpleegkundige handelingen.

Functie-eisen


Je bent een stevige persoonlijkheid en hebt passie voor je werk. Je hebt een open en cliëntgerichte houding, weet balans te vinden tussen professionele betrokkenheid en afstand en kent je eigen grenzen en weet deze ook onder druk te bewaken. Je bent in staat tot kritische reflectie naar jezelf en collega's en kijkt met een frisse en optimistische blik naar problemen en uitdagingen.je neemt initiatief en verantwoordelijkheid ten bate van de ontwikkeling van de cliënt en jezelf. Je kunt "out of the box" denken .

Verder vind je het aantrekkelijk om te werken in een organisatie die volop in beweging is en op dit moment een transformatie in de ondersteuning en begeleiding doormaakt van 'van zorgen voor, naar zorgen dat'. Je bent bereid te werken op locatie's zoals: Venlo, Roermond, Heerlen, Sittard en Maastricht.

Wat wij bieden

  • Dit bieden wij:
Veel vrijheid rondom je eigen planning.
Scholingsmogelijkheden.
Loon conform CAO.
Reiskostenvergoeding.
Wellicht uitzicht op een vaste aanstelling.
Je kunt gebruik maken van onze online trainingen.
Salarisuitbetaling per week of per 4-weken.
Ook ZZP'ers kunnen bij ons aan de slag.
Spreekt deze vacature als begeleider in de gehandicaptenzorg je aan? Reageer dan snel op deze vacature!