Werken in de regio Venray

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Monteur Machinebouw

Werkgever:SPIE Nederland BV
Plaats:Venray

Monteur Machinebouw

Voor SPIE Planatec zijn we wegens enorme groei op zoek naar een meerdere Senior, Medior of Junior monteur machinebouw. SPIE Planatec is al tientallen jaren dé specialist voor machinebouw. Met circa 200 technische specialisten in vaste dienst werken wij vanuit 7 vestigingen in Nederland voor toonaangevende opdrachtgevers. Onze mensen zijn de motor van ons succes. De organisatie kenmerkt zich als een mensgericht bedrijf waarin vertrouwen en loyaliteit voorop staan. Medewerkers zijn de drijvende kracht achter onze succesvolle bedrijfsvoering. Begrippen als eerlijkheid, persoonlijke ontwikkeling en respect voor elkaar staan bij ons hoog in het vaandel. In 2015 is Planatec onderdeel geworden van SPIE Industry Services.

Wat ga je doen

Je werkzaamheden bestaan uit het monteren en in bedrijfstellen van high-tech machines en/of modules bij onze klanten. Dit kan zijn op het gebied van werktuigbouw, elektro en/of besturingstechniek. Omdat het vaak ook prototypes betreffen die gemonteerd worden, is het belangrijk om de contacten bij klanten soepel te laten verlopen. Dit vereist vaak tact, overtuigingskracht en een klantgerichte houding. Naast je technische kennis en kunde beschik je over goede communicatieve vaardigheden.

Wie zoeken wij?

Machinebouwers met kennis en vaardigheden op minimaal MBO-3 niveau in een van de volgende richtingen; werktuigbouw, elektrotechniek of besturingstechniek. Basiskennis van de bediening en de werking van de meest voorkomende hulpmiddelen en gereedschappen ten behoeve van de machinebouw. Verder ben je in het bezit van een geldig rijbewijs en heb je de beschikking over eigen vervoer.

Wat bieden wij je?

We bieden een fulltime functie met een passend salaris. Binnen SPIE Planatec kun je veel aandacht verwachten voor zowel persoonlijke begeleiding alsook begeleiding om jezelf verder te ontwikkelen via een persoonlijk opleidingsplan. Tevens hechten wij veel waarde aan een goede balans tussen werk en privé. Wij hebben daarom 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen. Voor de overige regelingen hanteren wij de CAO Metaal en Techniek als richtlijn.

Graag ontvangen wij je sollicitatie via onderstaande solliciteer button.