Werken in de regio Venray

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Verzorgende IG (24-28 uur per week)

Werkgever:Sevagram
Plaats:Heerlen

Vind jij het leuk om voor mensen te zorgen, steek jij graag de handen uit de mouwen en kun je goed samen werken? Draag dan je steentje bij aan een kwalitatieve zorgverlening! Durf jij het aan?

Sevagram is voor Tobias op zoek naar nieuwe collega’s met passie voor ouderenzorg. Wij zoeken:

Verzorgende IG

Werken voor mensen die onze aandacht, hulp en zorg nodig hebben. Jij houdt ervan. Dan is het de hoogste tijd elkaar te leren kennen!

Wat je doet

Als verzorgende IG bij Sevagram ben je, samen met een aantal collega’s, verantwoordelijk voor de volledige zorgverlening en continuïteit ervan. Je voelt goed aan wat een cliënt wil en nodig heeft, en probeert te allen tijde in die behoefte te voorzien. Je werkt mee in de dagelijkse verzorging. Je levert een bijdrage aan de kwaliteit van leven van de cliënt. Dit doe je onder meer door je in te leven in zijn situatie en -daar waar dat mogelijk is- naar zijn wens te handelen. 

Dit ben jij

Omdat je in deze functie ook te maken krijgt met de psychische en sociale aspecten van de zorg is het belangrijk dat je sterk in je schoenen staat. Dagelijks voer je gesprekken met cliënten. Deze kunnen gaan over de zorg zelf, maar ook betrekking hebben op alledaagse onderwerpen. Sociale vaardigheden, met name tact en hulpvaardigheid, zijn van belang bij het ondersteunen van cliënten.

Dit breng je mee

 • Afgeronde opleiding Mbo verzorgende IG niveau 3;
 • In het bezit van BHV diploma of de bereidheid deze nog te behalen;
 • Bereidheid tot werken in alle voorkomende diensten;
 • Bekwaamheid om zelfredzaamheid van cliënten te stimuleren;
 • Kun je tenslotte de verplichte VOG overleggen? Lees dan snel ons aanbod!
 • Waar kom je te werken

  Klik hiervoor uitgebreide informatie, een virtuele rondleiding en een foto-impressie van zorgcentrum Tobias welke ouderen verwelkomt die niet meer (geheel) voor zichzelf kunnen zorgen.

  Wat kunnen wij jou bieden
 • Een fijne werkplek, ruimte voor innovatieve ideeën en persoonlijke ontwikkeling;
 • Parttime dienstverband van 24-28 uur per week, in eerste instantie voor de duur van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Salaris conform FWG 35, cao VVT (maximaal € 2.668,93 op basis van 36 uur);
 • Sevagram heeft een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een WGA-hiaatverzekering en een ruime regeling meerkeuze arbeidsvoorwaarden;
 • Vakantietoeslag, eindejaarsuitkering, goed pensioen, aanvullende verzekeringen en nog vele andere secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Onze medewerkers groeien met ons mee. Sevagram biedt ruimte voor opleidingen, trainingen en cursussen.
 • Aan de slag bij Sevagram

  Zet jij je graag in voor ouderen en wil je hen een mooie dag bezorgen? Dan zit je bij Sevagram goed! Sevagram is een innovatieve en betrokken zorgorganisatie die mensen helpt de kwaliteit van hun leven te vergroten. Creëren van een thuisgevoel, leveren van mensgerichte zorg en altijd een paar stappen vooruit. Kijk jij graag verder dan de gebruikelijke kaders en word jij vrolijk van onze creatieve manier van zorg verlenen? Dan worden wij vrolijk van jou!

  Ja, ik wil deze baan!

  Ben je enthousiast geworden? Reageer dan via desolliciteerknop en wij zien met plezier je sollicitatie tegemoet.

  Eerst nog wat vragen? Dan staanwijje graag te woord!