Werken in de regio Venray

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Lasser

Werkgever:Randstad
Plaats:Venray

Gezocht: lassers, bankwerkers, metaalbewerkers, (CNC) draaiers en frezers en plaatwerkers

Werk je al in de metaaltechniek of wil je er graag werken? Dan zoeken wij jou!

Wij zijn Carlo Hurkmans en Lars Engwegen, specialisten bij Randstad Metaal. Wij brengen je graag in contact met ons netwerk dat bestaat uit grote en kleinere bedrijven in de metaalsector (o.a. VDL, NTS, Kuhn, Roval en Janssen Staalbouw).

Wij zijn voortdurend op zoek naar vakkrachten die willen werken in de metaaltechniek als lasser, constructiebankwerker, metaalbewerker, draaier, frezer, kanter en zetter. Gezien de schaarste van de markt werken wij vanuit de kandidaat. Dat houdt in dat wij samen met jou op zoek gaan naar de baan die past bij jouw wensen en kwaliteiten, wij werken dus niet vanuit de vraag vanuit het bedrijf maar vanuit jou!

Wij zijn er van overtuigd dat wanneer jij ervoor openstaat om met ons het gesprek aan te gaan, wij op zeer korte termijn een passende werkplek voor jou hebben gevonden. Dan hebben wij het niet over kortlopende projecten, maar een werkplek voor langere tijd.

Mocht jij overigens nog niet over de toch vaak vereiste diploma's of certificaten beschikken dan kunnen wij jou ook helpen met het vinden van een geschikte cursus of BBL-opleiding. Kijk bijvoorbeeld eens rond op de Randstad Vakschool Techniek pagina, daar vindt jij alle informatie over de opleidingsmogelijkheden.

Durf jij met ons deze uitdaging aan te gaan? Wacht dan niet en neem contact met ons op! Je kunt ons bereiken op +31 40 294 7871 of mailen naar carlo.hurkmans@nl.randstad.com, wij zullen binnen 24 uur contact met jou opnemen. Tot snel!

Carlo en Lars

Randstad Metaaltechniek

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

Vaardigheden

Scholing:VMBO / MBO-1

Uren per week:40

Contract:tijdelijk