Werken in de regio Venray

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Reachtruckchauffeur

Werkgever:Olympia
Plaats:Venray

Je gaat pallets uit de hogere en lagere locaties in de racking pakken met behulp van de reachtruck. Je scant de pallet ten behoeve van de verwerking in het warehouse systeem. Intern vervoeren van A naar B in het warehouse . Dit kan inhouden de pallets elders terugplaatsen in de racking of het plaatsen van de pallets op de werkvloer voor verdere behandeling. De locatie waar de pallet geplaatst wordt dient weer verwerkt te worden in het systeem middels de scanner.
Overig: vervoer met de reachtruck, al dan niet beladen, door het warehouse. Naast reachtruck werkzaamheden zijn fysieke werkzaamheden onderdeel van de functie. Goederen zullen incidenteel met de hand omgepakt of gestapeld dienen te worden.

Arbeidsvoorwaarden

Je gaat fulltime aan de slag in Venray en gaat in dagdienst werken. Bij goed functioneren is er zicht op een contract voor onbepaalde tijd.

Vaardigheden

Je bent in het bezit van een geldig reachtruck certificaat en hebt ervaring op de reachtruck.

Scholing:MBO werk- en denkniveau

Over de werkgever

Delivers total infrastructure solutions for healthcare facilities that make their energy more efficient, reliable, productive, safer, and greener.
Our solutions, combining, energy efficiency and the highest standard of care environment 24/7, can save up to 25% of capital spending, and 30% on operations costs.

Uren per week:40

Contract:tijdelijk