Werken in de regio Venray

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Bijbaan / Hulpkracht

Werkgever:Aldi
Plaats:Sittard

Vulploegmedewerker

Limburg 4-12 uur Vanaf €3,52 ,- p/u vanaf 15 jaar Maandelijkse bonus*

BIJ ALDI

pakken we het anders aan. Denk aan onze winkels waar we producten van een hoge kwaliteit voor een lage prijs aanbieden. Bij alles wat we doen, staat onze klant centraal. Daarom werken wij zo graag bij ALDI.

MOOIE TOEKOMST

ALDI is volop bezig met het vernieuwen van de formule en filialen. Hier hebben we naast onze huidige collega’s, veel nieuwe collega’s voor nodig. Gedreven mensen die deze vernieuwing zien als unieke kans op een mooie toekomst.

BETER VERDIENEN

Wie hard werkt, verdient ook meer geld. Zo simpel is het, vinden wij. Werk je bij ALDI, dan verdien je op basis van een variabele bonus al snel €1,- per uur meer dan bij alle andere supermarktketens. Daarnaast bouw je bij ons ook nog vakantiedagen en vakantiegeld op!

TEAMWORK

Iedereen is belangrijk voor het succes van ALDI. In een hecht team werk je samen aan een verzorgde winkel en zorg je dat alle schappen gevuld zijn. Klanten sta je altijd vriendelijk te woord!

SNELLER CARRIÈRE

Wij kijken naar wat je kunt en wat je doet. Presteer je goed, dan groei je snel door binnen onze organisatie. Door een professioneel opleidingstraject en persoonlijke begeleiding en kan dit sneller dan bij andere supermarktketens.

DIT IS JE KANS!

Wil je beter verdienen en werken in een leuk team? Dan is dit je kans: solliciteer direct.

Tabel uurloon exclusief vakantiegeld en vakantiedagen

Leeftijd Cao – uurloon  ALDI bonus Totaal uurloon
 15 jaar 3,52  € 1,00  € 4,52
16 jaar  4,06  € 1,00  € 5,06
17 jaar  4,64  € 1,00 € 5,64
18 jaar 5,09 € 1,00 € 6,09

*De ALDI bonus is afhankelijk van de gemiddelde omzet in een filiaal en kan fluctueren. De benoemde bonus is een voorzichtige inschatting. Ervaringscijfers over de afgelopen jaren geven weer dat de bonus vaak hoger is.