Werken in de regio Venray

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Telefonist(e)

Werkgever:Adecco
Plaats:Venray

Het telefonisch beantwoorden van vragen van interne- en externe klanten. Je werkt volgens een bepaalde werkwijze zoals het door de klant is opgesteld en registreerd wat er besproken is en welke actie er ondernomen moet worden. Je neemt de telefoon op voor verschillende bedrijven en werkt in een team. Het gaat alleen om binnenkomend telefoonverkeer. Je werkt volgens rooster in diensten van circa 6 uur, waarbij rekening wordt gehouden met je beschikbaarheid. Het gaat om diensten van 19.00 uur tot 23.00 uur en in de weekenden van 7.00 uur tot 23.00 uur. Het gaat om een baan voor lange tijd met contractmogelijkheden!

Vaardigheden

Belangerijk dat je handig bent met een computer en snel kunt typen!
Klantgericht Flexibel Gesprek voeren Ned/Duits/Eng - Stress bestendig Typevaardigheid - Aandacht voor details Accuraat Anticiperen Collegialiteit Flexibel Integriteit Kwaliteitsgericht Resultaat gericht Zelfstandig werken -
MBO niveau, goede spreekvaardigheid in Nederlands en Engels en basiskennis van de Duitse taal.

Gevraagd opleidingsniveau: minimaal MBO.
Voor deze functie wordt minimaal 1 ja(a)r(en) relevante werkervaring gevraagd.
Meer informatie is te verkrijgen bij Adecco Regio Venlo, telefoonnummer +31 77 382 8946. Referentienummer van deze vacature: M-000013314.

Scholing:MBO

Over de werkgever

Lijkt het jou leuk om in de avonden en weekenden te werken als telefonist(e), ben je op zoek naar een baan die je goed kunt combineren met bijvoorbeeld je studie? En ben je tussen de 8 en 16 uur per week beschikbaar?

Stuur dan snel je cv naar: marie.anne.kuijpers@adecco.nl of bel met +31 6 25179604

Uren per week:16

Contract:vast