Werken in de regio Venray

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Teamleider Magazij

Werkgever:Adecco
Plaats:Venray

Heeft het logistieke proces geen geheimen voor jou en ben je iemand die van nature of door ervaring in staat is om collega's aan te sturen en te enthousiasmeren? Lees van vooral verder!

Als teamleider coördineer je de dagelijkse operatie, zorg je dat de werkzaamheden juist, efficiënt en veilig uitgevoerd worden, draag je zorg voor een optimale magazijnorganisatie en een optimale in- en uitgaande goederenstroom. Tevens geef je leiding aan een gedreven groep magazijnmedewerkers.

Vaardigheden

Een logistieke opleiding op minimaal mbo niveau, ervaring in de logistiek en leidinggevende capaciteiten en ervaring. Je bent als persoon stressbestendig en hebt inzicht in logistieke processen. Een pro actieve houding en een beheersbare woon/werkafstand tot Venray.
Een uitdagende functie binnen een succesvol bedrijf met veel afwisseling, fijne collega's en een inspirerende werkomgeving. Het betreft een fulltime baan voor 40 uur per week in ploegendienst. Dit houdt in dat je de ene week overdag werkt en de andere week van 13.30u tot ongeveer 22.00 uur. Je begint op uitzendbasis en bij gebleken geschiktheid is indiensttreding bij onze opdrachtgever mogelijk.

Herken jij jezelf in bovenstaande functie, reageer dan direct door op de button Solliciteer te klikken en je gegevens bij ons achter te laten!

Scholing:MBO

Over de werkgever

Jouw mogelijk nieuwe werkgever is een leverancier van kwalitatief hoogwaardige medische producten. Ze zijn gespecialiseerd in producten voor wond-, continentie-, diabetes- en acute (EHBO en BHV) zorg. Ze bieden een grote diversiteit aan producten waaronder ook eigen merken. Een succesvol bedrijf met veel afwisseling, fijne collega's en een inspirerende werkomgeving.

Uren per week:40

Contract:vast