Werken in de regio Venray

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: CNC frezer

Werkgever:Adecco
Plaats:Venray

Hoe ziet jouw werkdag eruit?
In deze fulltime functie in 2 ploegendienst ben je verantwoordelijk voor de productie van hoogwaardige producten binnen jouw vakgebied. Meer specifiek houdt dit in:
- aanpassen freesprogramma's
- machine's instellen en bedienen (Fanuc) aan de hand van tekeningen en werkopdrachten
- zelfstandig opspanningen maken en bepalen verspaningcondities.

Vaardigheden

Wat vragen wij van jou?
Gedrevenheid, mbo werk- en denkniveau verkregen door een technische (bij voorkeur werktuigbouwkundige) opleiding en enige jaren relevante werkervaring. Stel nu dat je die ervaring nog niet hebt maar je bent wel klaar met school, hebt technische affiniteit en bent gemotiveerd om te leren? Dan nodig ik je wel uit om te reageren.

Gevraagd opleidingsniveau: minimaal MBO.
Voor deze functie wordt minimaal 1 ja(a)r(en) relevante werkervaring gevraagd.
Meer informatie is te verkrijgen bij Regio Venray, telefoonnummer +31 88 374 6350. Referentienummer van deze vacature: M-000003100.

Scholing:MBO

Over de werkgever

Jouw mogelijk nieuwe werkgever is leverancier van hoogwaardige industriƫle gereedschappen zoals volg-, snij-, buig-, en trekstempels en staat voor hoge kwaliteit. In de afgelopen jaren heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot een specialist in het ontwerpen, fabriceren en onderhouden van deze gereedschappen. Door gebruik te maken van CAD/CAM systemen, hoogwaardige CNC bewerkings- en erodeermachines is het mogelijk om het gehele toolmanagement uit te voeren van 3D file tot de services en onderhoud van de gereedschappen.

Uren per week:parttime

Contract:vast