Werken in de regio Venray

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Calculator / werkvoorbereider VASTE BAAN

Werkgever:Adecco
Plaats:Venray

Wil jij na een gedegen inwerkperiode zelfstandig in deze verantwoordelijke functie aan de slag? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je taken bestaan uit het opstellen van kostprijscalculaties/offertes, het onderhouden van klantencontacten en contacten met toeleveranciers (inkoop) en acquisitie.

Vaardigheden

Heb jij een werktuigbouwkundige opleiding gevolgd op hbo niveau? Dan ben jij de perfecte kandidaat! Heb jij een mbo opleiding richting werktuigbouwkunde, aangevuld met ervaring in het cnc draaien en/of frezen? Dan nodigen wij je ook uit om te solliciteren. Verder zijn er mogelijkheden tot het volgen van aanvullende opleidingen.

Gevraagd opleidingsniveau: minimaal MBO.
Voor deze functie wordt minimaal 2 ja(a)r(en) relevante werkervaring gevraagd.
Meer informatie is te verkrijgen bij Regio Venray, telefoonnummer +31 88 374 6350. Referentienummer van deze vacature: 015201803009.

Scholing:MBO

Over de werkgever

Ijzerstrek bedrijf gespecialiseerd in het nauwkeurig verspanen van diverse soorten metaal en subassemblage. Vaste baan bij aanvang. Interesse? Neem met mij contact op per mail viamarielle.martens@adecco.nl of bel mij via telefoonnummer +31 6 52043894.

Uren per week:40

Contract:vast